Sunshine I´m here

Godmorgon alla härlig människor! Jag har vaknat på riktigt bra humör idag, ögonen slogs upp några minuter innan klockan ringde och bara det gör ju att man känner sig mycket piggare :) Idag väntar en fullspäckad dag (på grund av att jag chillade gärnet igår). Ett besök på gymmet (det sista på en vecka, då det snart är dags för SPANIEN!), tvättstuga, börja packa se över packningen, löpträning ikväll, städa lägenheten och så ska jag hinna få i mig två mål mat och jag vill även baka lite banan och blåbärsmuffins om tid och ork finns kvar plus att jag ska hinna plugga inför morgondagens seminarium (gjorde en hel del igår, men nu ska cheklistan skrivas ner så minst 2 timmar på det). Så ja en fullspäckad dag, vilken tur då att jag vaknade med så mycket energi ! :) 
 
 

 Idag ska jag träna ben och min lilla rumpa. Har börjat få konturer kring benmusklerna nu! Jippi! Rumpan har jag lyckats lyfta en hel del, men det finns alltid något att slipa på. I övrigt gillar jag mina armar sjukt mycket, ser ni musklerna! Jag med armmuskler, inte riktigt van vid det hihi (Lite skakig på handen, trötta och darriga halvvägs in i passet.. hihi)
   
 
Igår hämtade jag ut ett STORT paket från gymgrossisten, vi gick ihop några stycken och beställde storpack med proteinbars (ekonomiska studenter) mina tog slut för ganska länge sen, men kände att det är lättare att ta med på träningslägret än proteinpulver för då måste jag ha shaker som ska diskas osv så gjorde en beställning i helgen och snabb leverans som vanligt! Like it! 
 
Ha en fin dag! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.