Effektiva dagen

                                                      
Just nu har jag det lite lugnare i skolan, eller kanske inte eller jo eller jag har mer tid att planera själv iaf. Min dag har bestått av förbereda mig inför att titta på ÖSK:s träning och sedan prata med några av spelarna för att få ihop material till mitt arbete.
 
Direkt efter min observation tog jag mig till gymmet (ligger brevid arenan). Det var sjukt länge sedan jag tog mig tid att vara till gymmet, har mest varit promenader och joggingturer i skogen, men jag kombinerade nöje (gymmet) med nytta (plugga) genom att läsa på inför tentan, när jag körde uppvärmning på crosstrainern och mellan mina intervallpass på löpbandet innan jag tillät mig att släppa pluggandet en stund för att lyfta lite vikter. Tiden bara sprang iväg och det blev 2h på gymmet.
 
När jag kom hem igen så blev det lite mer plugg, sen kom pappsen förbi på en fika då han jobbat i Örebro idag, han hade med sig nya löparbyxor till mig som mamma köpt på rea till mig :) Jag älskar träningskläder så blev super glad! Sen så var det äta middag och så fotbollsträning på det. Nu blir det till att plugga lite till och sen sova så man orkar med morgondagen :)
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.