Har precis smarrat i mig lite hemmagjord Tacopaj, jag använde mig utav det här receptet, med lite justeringar såklart. Jag har kommit fram till att det är inte så värst ofta som jag följer recept till punkt och pricka, men oftast blir det fantastiskt gott i alla fall! Jag hade egentligen tänkt göra denna maträtt igår (hade tagit fram köttfärsen för att tina och allt), men mamma och pappa besökte Örebro så jag blev bjuden på resturangmat istället och det tackar man ju inte nej till.
Nu har jag tänkt diska upp det sista och frysa in lite matlådor innan jag ska hoppa upp på min cykel och ta mig till gymmet. Idag har jag påbörjat delkurs två ”Tillämpad idrottspsykologi” så förmiddagen har bestått utav introduktion och föreläsning, slutade vid lunch så gick hem och åt och har suttit och läst och markerat upp i mina böcker fram till middagsdags, därför känns det riktigt skönt att få komma iväg till gymmet och tänka på något annat en stund.