Vinst i första kvalmatchen

Precis som rubriken avslöjar så vann vi dagens match. Det var en konstig match vi hade överlägset mest bollinnehav, vi hade chanserna, men ändå hamnade vi i underläge 1-0. Vi lyckades till sist få in ett mål efter en härlig passning från Ellen till Elin som sprang sig fri och iskallt i 1mot1 läge med målvakten satte bollen i mål. Därefter så gör Gagnef 2-1 mål på ett misstag i våran backlinje och det känns helt orättvist då det är deras enda anfall dem har haft efter våran reducering. Vi tar oss tillbaka och efter några anfall med riktiga chanser så gör vi 2-2. Jag kommer inte ihåg om vi sen gjorde 2-3 målet i första eller andra halvlek. Andra halvlek spelade vi lite sämre (som vanligt), men det kändes inte så speciellt nervigt och vi fortsatte att producera riktigt fina målchanser, men det lilla sista fanns inte där. Jag byttes in sista 2minuterna och i princip hann jag vara med i två anfall så inte så svettig match för min del.
 
Efter matchen skulle en straffläggning äga rum, även straffläggningen vann vi, jag satte min straff vilket kändes skönt då jag inte lagt en straff sedan flicklagstiden då jag sköt låångt över. Alla andra i mitt lag satte också sina straffar, plus att Julia räddade minst en (minns inte riktigt) plus att en av deras spelare sköt i ribban.
 
Summa sumarum, nu tycker jag att alla ska försöka komma till Örebro nästa lördag och titta på den avgörande kvalmatchen mot Eda, den kommer att spelas kl 14.00 antingen på Sörbyvallen eller Behrn Arena och hejja fram oss till en vinst!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.