Klädd för gala

Ikväll är det fotbollsgala som gäller, avslutning och prisutdelning och middag står på schemat. Kommer bli mycket trevligt det är jag hundra på. Jag har packat ner min kamera för att försöka komma ihåg att ta lite bilder, brukar alltid glömma bort att ta bilder…Efter en mindre klädkris blev det mina svarta klänning kvällen till ära. Jag ogillar verkligen när man planerat att ha något på sig i en hel vecka och sen när det är dags känner att det inte alla är det man vill ha på sig och paniken som uppstår när det gäller att hitta något annat att ha på sig som känns bekvämt. Konstigt det där hur något som känns bra en kväll kan kännas helt fel en annan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.