Underskatta inte återhämtningen

Idag tog jag vara på min energi till studierna på morgonen, men efter lunch tröttnade jag så då drog jag på mig träningskläderna och tog en promenad till gymmet. Det är så tråkigt att cykla, jag är så less på det, speciellt eftersom jag alltid har motvind, känns inte som att man kan ha medvind i den här stan…
 
Jag hade inte varit till gymmet sen i torsdags utan har ägnat mig åt andra träningsmetoder sen dess, delvis p.g.a mitt knä som inte mår bra nu. Idag var det armar och rygg som stod på schemat och jag har nog vilat mig i form. Kände mig super stark på chins och pull-ups som jag irriterat mig över att jag inte blir starkare på, tror bestämt att jag ska minska motståndet nästa gång, (jag kör i viktreducerad maskin, bra grejer för oss som inte är så starka) enda maskinen som man vill minska vikterna på ;)  När jag senare var bland de fria vikterna så ökade jag i liggande hantelpress till 9kg så nu kör jag 18kg samanlagt i hantelpress!
                                           
På tal om 9kgs hantlarna så kan jag berätta en liten rolig grej. För ungefär ett år sen ganska exakt så såg jag en tjej på gymmet i Katrineholm som tog 9kg hantlar i varsin arm och körde lite övningar och jag tänkte shit om man var så stark! Och nu är jag så stark! Det tog ett år bara, men jag började inte träna mina armar seriöst fören nu i höst, fegade runt med mina två övningar och 6kgs hantlar hela våren.. haha men nu när jag vågar pressa mig själv så kommer resultaten som ett brev på posten! Och inte att glömma, ordentlig återhämtning mellan varven ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.