Tio timmars plugg

Vilken dag! Jag har fått en hel del gjort, skrev klart min inlämning som jag har till imorgon denna tidiga morgon, sen var det bara att påbörja mitt PM som ska vara minst 6 sidor och inlämnat på fredag! (Det går att lämna in på söndag, men jag vill inte plugga under helgen). Amanda kom över och var mitt studiesällskap och det behövde jag verkligen. Denna dag har bestått utav 10 timmar effektiv pluggtid alltså tid som effektivt lagts på skriva, läsa, seminarium och läsa lite mer för att hitta bra referenser. En tur till Willys blev det också för att fylla upp kylskåpet och skafferiet. Nu har jag producerat tre sidor på mitt PM och känner att sömn är vad jag behöver.
 
Så här ser det ut i och runt min soffa när jag pluggar :)
 
Imorgon krävs 3 sidor PM och en redovisning av morgondagens seminarieuppgift. Det ska jag klara av! Förkylningen är som den är, men jag hoppas att jag är frisk i lagom tid till att den här kursen är över :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.