Stupade och klev upp igen

Igår kväll mådde jag inte bra, mina ögon var läskigt röda och alldeles vattniga, jag fick torka mängder med ”tårar” och jag nös konstant. Det var inte kul och jag blev helt slut så jag stupade i säng redan vid halv nio. Startade en P3 dokumentär som jag lyssnade till innan jag somnade och sov så fint. Första natten som jag inte behövt vakna för att näsan korkat ihop.Lite ångest för att jag inte orkade plugga igår på kvällen, men jag vaknade klockan 6:00(!) idag med massor av energi och har redan kommit igång så det var nog helt rätt beslut att stupa tidigt igår. 
 
Min träningsmotivation är på topp, men min kropp är absolut inte i skick för träning ännu. Min träning idag blir nog en promenad till Willys och bussen tillbaka. Det är snöblask ute och jag ska storhandla så jag tar nog bussen.. fast man vet aldrig ;)
 
 
Igår julpyntade jag hemma och bara någon timme senare började snön falla här i Örebro. Mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.