Inte riktigt min dag idag

Detta har absolut inte varit min dag, när jag skulle sätta upp några hyllor så lyckades jag ta sönder borren så bara den ena hylla kom upp, det mest irriretande med detta är att hyllorna ska vara över varandra och nu är endast den översta på plats vilket innebär att det ser riktigt konstigt ut, den sitter ju alldeles för högt för att inte ha något under sig liksom..
 
Sen så cyklade jag iväg och skulle storhandla, kommer fram till kassan och ska betala då jag inser att jag glömt min plånbok hemma! Gaaah, fick ställa undan mina varor och cykla fram och tillbaka för att hämta plånboken och sedan mina varor. Möts av en riktigt trög kille i kassan som inte verkar fatta något när jag försöker förklara att jag parkerat mina varor, ger mitt kvitto och förklarar att jag glömde min plånbok så jag ska hämta mina varor och betala för dem. Tog 30 minuter innan jag fick mina varor.. så samanlagt med cyklingen så tog det nästan 1h mer att handla.. pust vad onödigt och irriterande. Därför ska jag unna mig en konditionsgenomkörare på gymmet idag, det är jag värd efter denna pers. Väl hemma snodde jag ihop kycklingspett och jordnötssås, dock blev inte jordnötssåsen så jätte god, men jag la till lite ingredienser och kokade upp den igen och då blev det mycket godare, så min mat imorgon kommer bli goooood! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.