Det gick ju så bra…

Inför denna dag har jag skrivit en lista på vad som ska göras, annars gör jag liksom inte grejerna utan bara softar mig genom dagarna och livet. Det är väl inte heller helt fel, men ibland måste man verkligen ta tag i sitt liv och få saker gjorda. Min lista idag såg ut såhär:
 
1. Morgonpromenad
2. Skriva ut ett arbete + läsa igenom innan redovisning
3. Skolan mellan 10-12
4. Ta mig till gymmet innan kl 13
5. Sortera mina papper
6. Städa toaletten
7. Dammsuga lägenheten
8. Skriva på min examinationsuppgift, fokuserat!
9. INTE starta tv:n innan kl 20:00 eller röra mitt Godis
 
Fram till punkt åtta har jag klarat mig exceptionellt bra, jag var på gymmet redan vid halv tolv och jag städade inte bara toan, utan även resten av lägenheten (som egentligen var på morgondagens lista) så jag är omsluten av en härlig såpadoft. Jag har skrivit lite fokuserat på mitt arbete, inte så mycket, men jag har ju 45 min kvar innan klockan är 20.00 och jag ska känna mig klar för dagen. Det som gått sämst är att inte röra mitt GODIS, jag som planerat att sitta framför tv:n och njuta av mitt godis har i hetts ätit upp nästan allt för att hoppas att inspiration och motivation till att skriva på min examination ska finnas i någon utav dem… suck.. Fokus var det som gällde.. nu tar jag nya tag, sen ska jag njuta av mina sista godisbitar…
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.