Dags för ny telefon?

Jag tror att jag behöver titta efter en ny telefon, det kanske är dags att kliva över till smartphone världen snart. Bara idag har min telefon stängt av sig fyra gånger (batteriet är skadat så det tappar kontakten lite då och då). Dessutom så har den del som varit över mikrofonen försvunnit som ni kan se vilket betyder att min mikrofon troligtvis snart kommer att pajja.. Det enda som stoppar mig är min ekonomi som är extremt tight som den fattiga student jag är och att jag som vanligt har det härliga flytet att bara bli erbjuden jobb på dagar som jag har fyllda med föreläsningar..t.ex. imorgon.. Kanske ska försöka hitta energi till att söka något annat extra jobb, men tills dess någon som känner sig sugen på att sponsra mig?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.