Chicken teriayki

Har ätit chiken teriyaki med nudlar idag, riktigt gott blev det! Super enkelt att göra också, sätt ugnen på full värme och grillinställning. Skär skåror i kycklingfileérna så att dem lättare suger åt sig såsen. Pensla in med teriyaki sås (köpte någon flaska på willys) använde 4msk till 3 fileér, låt stå och dra tills ugnen är varm. Lägg på grillgaller i ugnen i ca 15 minuter eller tills köttsaften är genomskinlig (tips ha en form eller något under som vätskan droppar i så slipper ni städa hela ugnen. Pensla fileérna ca var 5 min för att få riktigt saftiga bitar och koka upp nudlar eller om ni vill ha ris eller något annat. Fixa en god sallad. Klart! Lätt enkelt och mumsigt!

           

 
Glömde ta bild på min mat, men hittade en hyffsat lik bild med udantag för mina nudlar.
Jag hade verkligen glömt bort hur gott chicken teriaky är, jag åt det en del när jag var i USA, speciellt när vi åt i food-courts på shoppingcenter, där fick man gudomlig chicken teriaky!
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.