95 minuters promenad

Blev ganska besviken när jag vaknade idag och såg att det regnade ute, jag hade nämligen planerat att njuta av frisk luft och förhoppningsvis sol och ta en lång promenad. Efter en timmes funderande så bestämde jag mig för att vädret inte skulle få förstöra min dag så jag drog på mig flera lager med kläder och trampade iväg som den envisa människa jag är ibland. Stundtals ångrade jag mig som när jag var borta vid Grenadjärvallen och visste att det var ca 4km hem och regnet byttes ut mot snö! Som vanligt så går jag oftast åt ett håll tills jag tröttnar och sen tänker jag inte på att jag måste gå lika långt tillbaka för att komma hem så någonstans runt 10 km blev promenaden, men det är skönt att veta att man har det i benen innan lunch.
 
När jag kom hem kröp jag upp i soffan och tittade på film. Nu funderar jag på om jag ska cykla till gymmet och få dagens styrkepass avklarat också, men ska fundera en liten stund till. Det är skönt att vara ledig, då kan man göra precis vad man vill när man vill :)
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.