Rastlösheten tog över

Det gick inte att stå emot rastlösheten så idag drog jag på mig träningskläderna och cyklade iväg till gymmet. Det mest smärtsamma var nog själva cyklingen dit, att springa gick bra, men långsamt 4km på 30 min, men något är det ju i alla fall och sen blev det att lyfta lite hantlar på det innan jag cyklade hem för att senare ta cykeln ner till fotbollsplanen och se när laget tog hem en enkel seger 4-0 mot Sköllersta och 10-0 i målskillnad till oss efter två spelade matcher :)

Jag känner att jag är mycket bättre när jag rör på mig och inte sitter så mycket och blir stel, så det är tur att jag har rastlösheten som drar igång mig så fort smärtan är hanterbar. Alltid finns det ju något som går att träna utan smärta, jag har ju inte ont i armarna tex.. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.