Gymmet och jag

Tog mig en sväng till gymmet, regnet har öst ner hela dagen och det verkade ha skrämt folk från att ta sig utanför dörren för det var ovanligt lugnt på gymmet (jag förväntade mig proppfullt, pga regnet). Skönt för mig, jag gillar när det är lugnt på gymmet. Idag har jag en bra smärtdag, igår hade jag en riktigt dålig, jag kan jogga men inte springa snabbt, 5km på 30 min klarade jag av i alla fall, så det går framåt, men det går inte att köra några intervaller så det blir jogging iaf några dagar till. Jag älskar känslan när man har varit på gymmet! Att jag idag kunde köra nästan alla övningar som jag brukar göra gjorde att det var en riktigt härlig känsla jag gick hem i regnet med (orkade inte vänta på bussen, så tävlade mot den istället och jag kom fram samtidigt som bussen) Vem orkar stå och vänta på bussen när man kan gå på samma tid? ca 30 min promenad = ingen smärta alls i svanskotan! Jippi!


Så här glad blir jag när jag inte har ont : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.