Det finns inga hinder som stoppar mig

Helgen som passerat var en bra sådan, första halvan hade jag besök av Marko och det gör mig alltid otroligt lycklig. På lördag kväll åkte han hem eftersom han skulle jobba på söndagen. På söndagen blev det gymbesök och sen så fick jag finbesök av Tony och Malin som hälsade på. Kvällen ägnade jag mig åt pyssel och varvade verkligen ner, vilket var otroligt skönt.

Idag startade jag dagen med en härlig promenad som fick hjärnan att vakna till, på vägen kom en vattenpöl som täckte hela stigen och runt om var det våtmark, men någon hade varit smart och slängt en stor gren över pölen, så jag tränade lite balans mitt i alltihop och tog mig över. För mig finns det inga hinder och även om det inte var något stort så var det otroligt skönt att bara ta sig över.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.