Börjar bli rutin

Så var det fredag och det känns inte som något nytt att jag sitter och pluggar inför en tenta. Imorgon blir det omtenta i anatomin och jag hoppas verkligen att jag klarar det imorgon. Jag har laddat upp på bästa sätt, med godsaker att tugga på under pluggandet, en stabil middag och försöker variera min ”pluggställning” då min svanskota inte verkar vara lika bra vän med mig som den var igår..

Min delikata middag, riktigt stolt över mig själv!

Nyss hörde jag skönsång här utanför en hel drös med finklädda människor sjöng för någon som fyllde år, blev bara så glad av att se lite finklädda människor som verkade så glada och hon som fyllde år såg ju så glad ut, ibland är jag rätt nöjd med livet och små saker som inte ens berör mig kan göra mig väldigt glad i själen. Och idag gör det inget om det festas i huset för jag har eftermiddagstenta imorgon så har ändå planerat att plugga halva natten ;) Eftermiddagstenta känns inte heller riktigt schysst på en lördag, men vi verkar ha haft en jäkla otur med våra tentor denna vår då lördagar blivit våran dag..

Wish me luck tomorrow!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.