Se upp Örebroare!

Idag tog jag tåget hemifrån för att åka hem, båda ställena är ju mina hem så det blir lite rörigt ibland.. Hemma i lägenheten blev det att strukturera upp dagen under lunchätande, dagen blev som följande, var på cykelletning i ett antal butiker innan jag köpte mig racercykeln här nedanför (men svart), fick den till bra pris fullt monterad och med lysen, korg och lås så behövde bara köpa ett extra lås och sen cyklade jag nästan bokstavligen ut ur butiken ;)


Jag susade genom hela stan, min cykel är racersnabb så nu får cyklande örebroare se upp! På vägen hem stannade jag för att storhandla då kylskåpet ekade tomt. Hemma igen gjorde jag mig redo för ett besök på gymmet så var nästan bara hem och vände och nu håller jag på med middagen, blev en sen sådan idag, men det funkar det med ibland.

Fick nya skor igår av mamma då mina gamla slitits ut efter lite mer än 2 års användning så nu har jag ett par sådan här fina skor :) Inveg dem på gymmet idag och de klarade 5km på löpbandet utmärkt bra!
                  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.