Min egna kortlek

Min lärare tipsade om att det finns en kortlek med alla muskler, med en bild på muskeln och dess namn på ena sidan och på andra sidan finns ursprung,fäste och funktion nedskrivet. En sådan kortlek kostar 230kr! Så jag tog saken i egna händer och skapar min egna kortlek, så har suttit i några timmar och letat upp bilder på mina muskler och nu ska de skrivas ut och sen så kan jag skriva på baksidan ursprung,fäste och funktion. Men innan jag gör det ska jag ta en promenad i solen, pauser måste man också få ha.

Eftersom jag inte har något i skolan fören på onsdag så åkte jag igår till Katrineholm och här i trakterna har jag tänkt mig att vara till på tisdag, men bara för att man inte är i skolan så är man ju inte ledig för det, men roligt att kunna passa på att träffa lite vänner som står en varmt om hjärtat när man har möjlighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.