Se det från den ljusa sidan

Har pluggat psykologi hela veckan och hela helgen varvat med träning, men det räckte inte idag, jag kunde inte rätt saker och så är det ibland, men jag kände det på mig redan innan, hur lätt är det liksom att minnas 500 sidor utantill och försöka veta vad som kommer på 12 frågor på tentan? Nej inte så lätt, en checklista hade ju varit bra, men men bara att ta nya tag och sattsa på omtentan den 24 februari.

Jag gräver inte ner mig för det för jag ska ju faktiskt flytta imorgon, imorgon blir jag Örebroare. Hämtade nyckeln till lägenheten i måndags så har redan kört dit en del grejer, men imorgon går stora lasset plus att det blir en tur till ikea bland annat :) Mina alldeles egna 33kvm och det innebär att jag kommer att få nästan 2,5 h extra per dag att plugga på, så det bör ju göra gott för mina resultat ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.