Det får bli tredje gången gillt..

Helgerna går alltid så sabbt, kanske för att jag har så himlans bra helger? I fredags kom ju Marko hit och det har varit toppen att ha honom här som sällskap och så skönt att bara få vara vi två. Det är ju lite ovant med distansförhållande..

Idag har Sanna, Tony och Malin varit på besök och sen kom också Markos föräldrar på fika. Efter att Marko med föräldrar åkt så hängde jag på Malin, Tony och Sanna till Ikea för att köpa hyllplan och gångjärn till mitt vitrinskåp. Köpte ju lucka först, men fick inte med gångjärn så nu köpte jag det och hyllplan, men när jag kom hem märkte jag att jag inte fått något att fästa hyllplanen med i skåpet så nu måste jag en tredjetur till Ikea om jag inte hittar något i Katrineholm som kan vara till hjälp.. Men jag tar det steg för steg, snart kan jag använda mitt vitrinskåp..

Efter Ikea besöket så åkte vi in till Örebro centrum och åt pizzabuffé innan jag fick skjuts hem och de andra åkte tillbaka till Katrineholm. Lägenheten har känt ovanligt tyst och ensam ikväll eftersom den varit full av liv hela dagen och eftersom jag har delat den med mitt hjärta i några dagar, men jag vänjer mig nog snart vi ensamheten och tystnaden igen ;) Shit vad dystert det lät, men jag tycker det är rätt skönt att bo ensam och ta hand om mig själv, bara själva kontrasten som blev så påtaglig.. haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.