Super produktiv

Heeelt slut framförallt mentalt, men även lite trött fysiskt… Har nog haft den mest produktiva dagen på länge och ännu är dagen inte slut så var det här ska sluta vette gudarna. Började dagen med intervallträning a la super jobbigt, blod smak i halsen efter det passet vill jag lova och så lite super duper styrka så nu har jag vältränade rump-och magmuskler som kommer kännas underbart härliga imorgon.

 Jag har även varit tvungen att rensa rören i badrums handfatet en gång till då det blev stopp igen, men nu rinner det på som det ska. Jag har bakat härliga blåbärsmuffins som smakar underbart gott! Lagat storkok kycklinggryta med paprika och brocoli med jordnötssmak och ris så nu finns det inte bara lasagnematlådor i frysen. Jag har diskat, jag vet inte hur många gånger eller hur mycket! Och här och där mellan mina aktiviteter har jag pluggat psykologi och läst igenom allt inför nya kursen som börjar imorgon.

Det som jag tänkt hinna göra idag som inte hunnits med ännu är: stryka lite kläder, skriva ut lite papper och ta ett varv med dammsugaren och titta på en film som jag haft som slut belöning hela dagen :)

Det ska bli så himla skönt när den här psykologin är över! Först ska jag bara klara tentan! Hoppas ni haft en trevlig dag och får en fortsatt bra kväll :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.