Onödiga fakta uppsammlaren..

Så var det dagen innan omtentan och sista minuten pluggandet är igång, fast jag har ju inte varit ute i sista minuten men försöker få alla olika motivationsteorier och övriga teorier att fastna det är mitt största problem just nu det andra känns det som att jag har hyffsad koll på vågar inte säga att jag har koll på saker och ting för det vet man aldrig längre känns det som..

Super duper trött imorse, blåste rätt rejält inatt så vaknade när alla cyklar i cykelstället nedanför fönstret blåste omkull som dominobrickor..  Efter mycket övervägande valde jag att gå på anatomi seminariumen imorse och sen lunchtid har jag pluggat psykologi. Somnade över boken och rabblade teorier i sömnen och självklart kan jag dem som rinnande vatten i sömnen men när jag vaknar och försöker rabbla teorierna så är det svart/tomt.. mitt undermedvetna är smartare än mig vill jag lova.. Och varför har jag så lätt att ta upp helt onödig information?! Tittade på en dokumentär om utrotningshotade djur här om dagen och jag kommer ihåg typ allt från den dokumentären men psykologin som jag nöter dag som natt i vaket och sovande tillstånd, det fastnar inte..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.