Störda människor

Haha var precis med om världens stördaste samtal, antingen en sjukt svartsjuk flickvän eller något annat sjukt fel på människan. När jag la över Tonys numer i iphonen så råkade sista siffran bli fel. Förra veckan skickade jag ett sms och frågade honom om han önskade sig något speciellt, jag fick inget svar på sms men bara någon timme senare skickade Tony sin önskelista till mig via fb. Idag smsa jag och frågade efter Malins numer då jag inte fått med det i mobilbytet. Som svar får jag ”vad fan vill du? Skicka till rätt person!”

Sen ringer ett annat numer till mig och en skit förbannad tjej skäller ut mig för att jag skickat fel och frågor om jag känner Stefan någonting, jag hade precis då tittat upp och sett att sista siffran var fel så jag ba ”nej ursäkta jag hade fått en siffra fel och visste inte om det, jag har bara skrivit två sms och första fick jag inte svar på såg jag visste inte att jag hade fel numer” hon dillar på om att numret borde vara omöjligt att få tag på och skäller lite till och säger att jag fan ska se till att jag skickar mina sms till rätt numer… Så då la jag bara på eftersom hon inte var riktigt klar i huvudet.

Liksom hur ska jag veta att jag skickat fel när jag inte får något svar efter första smset och när Tony lämpligt nog ”svarar” på min fråga via fb. Vad spelar det för roll att numret är skyddat slår man en siffra fel blir det ju ett helt nytt ”slumpvis” numer vilket som helst även ett skyddat. Hjälp alltså att det finns så störda människor! Hon var verkligen skit förbannad på mig.. Haha vad hände med ett snällt ”ursäkta du har nog skickat fel”. Vart är världen påväg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.