Du är inte längre välkommen…

Gaaah blir galen det pirrar i benen jag är SJUKT träningssugen, har inte tränat sen i onsdags! Förkylningen ger sig inte och vette tusan om jag inte har feber idag igen (vägrar att kolla, lever i förnekelse istället) imorgon natt är det dags att resa och mina bihåler dödar mig nu, hur kommer det då vara att flyga? :O Dricker kopp på kopp med olika teer spetsade med honung, Marko har proppat i mig vitaminer och jag försöker sova så mycket som möjligt, för att ge kroppen en chans att återhämta sig. FÖRKYLNING DET ÄR DAGS ATT LÄMNA MIN KROPP DU ÄR INTE LÄNGRE VÄLKOMMEN! 
 
Sanna tror på att jag är frisk på torsdag morgon när vi ska resa för då har det gått en vecka sen förkylningen bröt ut och Marko säger att jag kommer vakna upp som en ny människa imorgon (vilket jag trott/hoppats på sen i torsdags) och alla ni andra kan väl hålla tummarna så att jag iaf kan få vara frisk under den enda veckan med sommar som jag kommer få i år. (Den svenska sommaren kom ju aldrig :( )
 
I övrigt så flyttar jag tillbaka mina grejer till Örebro imorgon, för när jag kommer hem så flyttar jag även hem till min lägenhet. Ser verkligen fram emot att flytta hem igen, jag har saknat min lägenhet och Örebro även om det har varit kul att vara i Katrineholm och kunna träffa alla mina vänner hela sommaren så känner jag verkligen att min lägenhet och Örebro är mitt hem nu :) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.