Tankar som flyger och far

Högst upp på min önskelista står det ”En lägenhet i örebro”, vissa dagar vill jag verkligen inte pendla längre, det löser sig snart tänker jag andra dagar och känner inte alls någon stress och ångest över köpoäng och ständigt vakande ögon på blocket. Nu har ju mörkret börjat komma på riktigt och det är mörkt när jag åker på morgonen och när jag går sena dagar går solen ner på vägen hem, de dagarna är inte roliga att köra 16 mil ensam.

Hela veckan har bara sprungit förbi, ny kurs och massor av ny kunskap att suga in. Jag tackar, google translate, tyda.se, synonymer.se, google sökmotor, wikipedia, nationalencyklopedin och alla andra hjälpsamma sidor som gör att jag kan översätta och förså min kurslitteratur. Nu ska jag sätta mig och läsa in mig lite till inför dagens seminarium, har varit uppe med tuppen och redan hunnit med ett besök på gymmet och två frukostar, ibland är man tokig ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.