Som smör i solsken

Upp 06.00 för att jobba grupparbete innan föreläsningen 10.15. Det var bara den lilla detaljen att det inte var någon föreläsning kl 10.15 utan vi började 13.15 istället! Hade önskat mig mer sömn inatt, men kunde inte slita mig från youtube igår då jag bland annat lyssnade på det här..

Connie Talbot är skapligt duktig för att vara 10-11 år? Annat kan man säga om Ken lee, såg klippet för några år sen, men det är ju fortfarande sjukt roligt ;)

Har gjort det bästa av dagen uttnyttjade tiden i skolan till att läsa och här hemma har jag tagit en powerwalk med Anna, läst, tittat lite på tv bland annat. Så i det stora hela är jag rätt nöjd med min dag, nu väntar sängen och sovmorgon till klockan 7 imorgon :) Tjao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.