3 stygn i tummen

Idag har jag varit i full gång hela dagen, pluggat på morgonen och sen på eftermiddagen har jag hjälpt Tony och Malin att flytta. Dem har fått tillgång till deras lägenhet så vi har fyllt upp skåpen med porslin och garderoberna med kläder och skruvat ihop möbler. På kvällen blev det jobb och där blev det en helt annorlunda dag.

Efter halv åtta råkade jag klämma min tumme rätt rejält, jag gick för att hämta plåster men killen som skulle hjälpa mig tyckte att jag skulle åka upp till akuten (så jag tänkte att så fort jag fått stopp på blödningen så får jag cykla dit) men så började min kropp bete sig helt konstigt, den gick in i chock, jag blev tung i huvudet, blev ostabil, fick lock för öronen och började kallsvettas. All snäll personal hjälpte mig att sätta mig, linda tummen och ringde ambulans (vilket jag tyckte kändes löjligt eftersom jag fortfarande hade massor av tankar på jobbet, cykla till akuten och andra oväsentliga saker). Jag var nog riktigt blek för när vi kom ut och ambulanspersonalen såg mig tyckte dem att jag var blek och då tyckte personalen att jag fått tillbaka lite färg. Fick åka ambulans till akuten dit pappa kom, sen blev det väntan på att få sy såret med tre stygn, jag hade riktigt tur då såret var precis brevid senan och inget annat kom i kläm, men ont gör det ju. Roligt att första gången jag får åka ambulans är det för en lite töntig tumme :P haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.