Vad har du gjort?

I lördags färgade jag håret, det blev inte som jag tänkt mig, alldeles för mörkt och grått på vissa ställen där mitt hår var solblekt. Under hela veckan så har färgen runnit av och jag vet inte vad jag har för färg längre,mörkblont, grått, brunt i botten och någon blond slinga här och var. Jag förstår Markos reaktion i söndags när han utbrast ”Vad har du gjort?” när han såg mig. Men nu får håret vara en katastrof fram till sommaren börjar vankas, då ska jag gå mot ljusare igen, men nu behöver mitt hår vila från hårfärgning och nu kommer jag inte behöva färga utväxt var fjärde vecka man får se det positiva i det hela ;) Någon bild får ni inte för jag har inte tagit en enda bild med den här hårfärgen, känns inte värt att dokumentera på bild.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.