4 oktober

Hösten har kommit hit till Columbus och jag och Nils har haft en trevlig dag i höstsolen. Eftersom jag hade med mig lunch idag så hade jag tid för en lite längre promenad och kunde utforska lite mer än bara universitetsområdet och det närmaste så jag tycker att dagen var en utav dem bättre.


Nils lekte med löven

Stor okänd fågel, har aldrig varit så nära en sån stor vild fågel tidigare :P

Kom till en bro som nog varit väldigt fin en gång i tiden, men tiden har satt sina spår..

En familj hade byggt en hel kyrkogård i sin trädgård inför halloween..haha

Mötte en farbror som man faktiskt kan se på bilden, på bron. Han berättade att han byggt den där bron från grundern och sen höll den på att fall ihop och han hade sagt att han skulle laga den och alla hade sagt att det inte skulle gå att återanvända materialet eller laga det, men det hade farbrorn visat dem att man visst kunde. Han hade lärt sig arbeta och återanvända materialet under andra världskriget han var över 90 år gammal, men så pigg och glad och såg ut att inte vara över 75, sån ska jag också vara när jag är i den åldern :) Det var ett sådant där möte som man blir glad över hela dagen att se någon berätta om något som dem brinner och är stolta över.

Jag är super duper trött, drömde mardrömmar i drömmen som jag hade i drömmen. Hänger ni med? Hatar att tro att jag vaknat upp och sen inser att jag fortfarande är i en dröm speciellt när det är otäcka drömmar..

Ha det fint!

2 reaktioner på ”4 oktober

  1. Intressant dag, är också jättetrött och ska lägga mig nu, vi kanske kan prata imorgon via skype?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.