Neighbour potluck

Min hjärna är helt slut just nu, det har varit en väldig ljudnivå för halva gatan har varit här på knytkalas :) Tanken var att den skulle ha ägt rum utomhus, men eftersom det varit 10 grader och regnat ute nästan hela dagen så blev det flyttat inomhus. Jag måste köpa mig ett par vantar, det var super kallt att gå och hålla i vagnen idag när jag och Elias gick till lekparken :O Blåste och 10 grader..burr

Stieg Larsson verkar verkligen vara stor här i USA, det verkar vara som tidningarna hemma i Sverige har rätt om det. Det är lång väntelista på hans böcker på biblioteken fick jag höra och flera av grannarna hade både läst böckerna och sett första filmen (är ju bara första filmen som kommit ut ännu) och dem älskade dem.

Jag är super mätt har ätit lite av varje som bjöds och min fotbollsmatch är inställd på grund av regnet :( Seriös grupp det verkar vara lite regn och man ställer in, fast fick ju i alla fall ett mejl om att det var inställt så behövde ju inte stå där som ett frågetecken och undra var alla håller hus.

Ännu en helg i Columbus har snart passerat och en ny vecka väntar.

1 reaktion på ”Neighbour potluck

  1. Synd att matchen blev inställd, hade varit kul att höra om i vilken nivå spelarna är. Hoppas att det blir match någon annan helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.