Inte ens i närheten av vinter

Läser på facebook att det snöar hemma och började kolla efter en snygg vinterjacka som jag skulle kunna köpa, men verkar bara vara kappor som gäller eller super tantiga knälånga vinterjackor här i USA alltså, jag hittade flera snygg på svenska sidor. Kanske har dem bara inte börjat marknadsföra sina vinterjackor ännu är ju ändå rätt varmt ute fortfarande man behöver nästan aldrig jacka mitt på dagen när solen är framme, såg folk idag som gick i shorts, fast det tycker jag det var lite för kallt för. Alla pratar om att det är riktiga vintrar här i ohio så borde ju säljas snygga jackor. Jag undrar när vintern dyker upp här, känns så otroligt avlägset och långt borta. Hoppas den inte kommer för snart bara, har ju varken skor eller vinterjacka ännu, så ingen brådska snön och kylan!


En sån här skulle jag kunna tänka mig från didriksons, 800 kr känns som rätt okej pris

Den här från 8848 altitude känns inte heller helt fel, pris? inte hittat något vilket känns som över min prisklass gillade färgen väldigt mycket :)

Nepp ska man sluta fundera på vinter och kanske ta och sova klockan är ändå tio i elva här (har varit super pigg i hjärnan efter träningen, men inte i kroppen). Så god morgon Sverige/katrineholm (ni norrlands läsare fick ju snö redan förra veckan) hoppas ni får en fin dag i snön, god natt usa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.