Förändringar

Tankar tankar och åter tusen tankar cirkulerar i mitt huvud just nu, jag vet inte vart jag ska ta vägen med alla dessa tankar som fyller mitt huvud. Det hänger väldiga förändringar i luften i mitt liv just nu och det är verkligen svårt att veta vad man vill. Jag vill så mycket och jag vill allt på en gång och samtidigt inte något alls. Usch ja ni hör ju hur knäppt mina tankar far. Det kändes som det var dags att göra en förändring av bloggdesignen också.
Kändes jobbigt att ”ta sönder” Cissis bloggdesign som hon så snällt gjorde åt mig, den var fin och verkligen jag för ett år sen. Men som allt annat så förändras även jag och den här enkla designen får spegla mig. Kanske fixar till den lite mer någon dag, men nu orkar jag inte sätta mig in i fler kodmallar och stilmallar. Tänkte ta en promenad för att rensa huvudet, men ser nu att det regnar.. hmm jaja på återseende.

3 reaktioner på ”Förändringar

  1. En del förändringar är bra, bloggen kändes bra, men andra är läskiga. Skönt Maria att det inte bara är jag som har ångest över att jag inte vet in eller ut just nu :O :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.