Det är över nu..

Äntligen så är det den 4 augusti och det innebär att jag ska bege mig av mot Arlanda om inte en sådan lång stund! Jippi äntligen kommer han hem och längtan är över.. för den här gången.. är ju inte så fasligt lång tid tills jag åker i väg till staterna. Jag är så glad så glad, kunde knappt sova inatt för det kändes som när man var liten dagen innan julafton..hihi Har gjort en lång lista på grejer jag ska göra idag bara för att få tiden att gå snabbare och det har faktiskt fungerat och allt är struket på listan utom en grej, så ska gå och handla den sen så bär det iväg :)

Blir nog inte så mycket bloggande nu på några dagar, för på lördag drar jag och Marko till Göteborg på lite minisemester med två nätter på hotell, liseberg, shopping, en skärgårdstur om vädret tillåter och så massor av mys så klart :) Jag har verkligen sett fram emot den här helgen, dels för att jag inte varit iväg någonting i sommar och så klart för att Marko är hemma igen och vi ska göra något mysigt tillsammans för att fira det :)

Ha det fint mina vänner !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.