Hur får en resultat av träningen?

I min senaste video så får ni hänga med på ett träningspass där jag tränar överkropp. Jag reflekterar och diskuterar kring vad är viktigt för att få resultat av träningen och delar med mig av små grejer jag har för mig när jag tränar. Nu är jag uppe i 3 videos i September, inte dåligt jobbat. Hoppas ni uppskattar det lika mycket som jag gör att dela med mig.

Hur tänker jag som Personlig tränare?

Vad är viktigt som personlig tränare egentligen? Jag tycker det är viktigt att en kan visa och förstå övningar. Jag behöver absolut inte vara proffs i allt jag gör, men jag behöver kunna visa och förstå hur det kommer kännas. Jag brukar prova alla övningar som jag använder i mitt register. Ibland visar jag inte ens övningarna för min PT-kund, men jag kan instruera min kund att göra övningen genom att ha testat och på så vis kan förstå hur jag behöver instruera för att få kunden att göra ett bra utförande. Så skulle jag anlita en personlig tränare, så vill jag ha en tränare som är allsidigt tränad eller specifikt tränad på det jag vill bli bättre på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.