Fortbildningsdag i Stockholm

Jag har som målsättning att varje år fortbilda mig inom mitt företag på något sätt. Förra året blev det att jag påbörjade en UEFA B utbildning (som fortgår nu under 2020). Men kände att den får räknas till 2019 så bokade in mig på en fortbildning/eventdag i Stockholm från MammaMage.

Två delar i ett huvudstadsbesök

Då eventdagen började ganska tidigt på fredagen så åkte jag upp på torsdagen direkt efter jobbet och passade på att träffa min vän Camilla. Så glad att vi planerade in det i julas när vi sågs senast. Vi käkade och pratade till långt in på natten. Ville inte att kvällen skulle ta slut.

Skönt nog så var jag typ bara 20 min ifrån utbildningslokalerna på The Academy. Så stor skillnad att kunna vakna kl 7 istället för att behöva ta ett tåg klockan 5:05 som var det andra alternativet, så även om vi var vakna lite sent blev det nog ändå mer sömn än om jag tagit ett morgontåg. Då hade jag dessutom sovit oroligt också i rädsla att försova mig och missa tåget..

Taggad på tåget till Stockholm. Ovant att inte va klädd i träningskläder.

Fortbildning eller repetition

Jag hade en ganska hög förväntning på dagen, men blev tyvärr besviken. Grundutbildningen till cert.mammamgetränare gav mig mycket nya kunskaper, tankar och insikter, så hade kanske lite höga förväntningar. Tog med mig några saker och framförallt roligt att träffa andra i branschen, höra hur dom jobbar och så. Blir svårare och svårare att hitta utbildningar med kvalité och något som ger mig lite mer djup känner jag. Det finns ju alltid något att ta med sig och bra också att ibland repetera det en tidigare lärt sig. Känner att det kan uppfattas som lite besserwisser när jag säger det, men förstå mig rätt det är helt klart en utmaning efter många utbildningar i bagaget. Älskar ju känslan av att lära mig ”massa nytt” men den känslan infann sig inte.

Älskar snygga anteckningsböcker och att fylla med kunskap, blev inte mer än några rader från denna helg. Men mer än inget ;)

Kom hem med, ja vad?

Ändå glad att jag åkte iväg, fick ju träffa Camilla och från våra samtal tar jag alltid med mig tankar. Och jag fick med mig lite smått från dagen och skönt att också få bekräftat för sig själv att en inte är ute och cyklar med vad en sysslar med. Sen utnyttjade jag tågtiden till att göra en av mina läxor i UEFA B utbildningen och jobbade bort lite administrativt. Ibland så blir jag så kreativ på tåg. Ibland blir jag bara SÅÅ trött. Men trött var jag efteråt och hela lördagen sov jag nästan bort, jag åkte till gymmet och tränade och sen åkte jag hem och sov igen. Det är priset jag betalar och varför jag försöker att vara ledig på helger. Då jag sover ”ikapp”. Kan vara så trött i dagar efter en sådan här grej. Var trött på söndagen också, men orkade med lite mer. Och även idag två dagar senare känner jag mig sliten. Det är sådant här som är svårt att förklara för någon som inte är kroniskt trött. För det syns inte på utsidan. Skillnad nu med medicinen är att jag ändå höll mig vaken hela tågresan och att jag inte sov bort hela lördagen och söndagen utan bara delar av dagarna. Men jag känner ju mig själv så hade inte en endaste plan för helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.