En vanlig vecka i mitt liv

Tror vi att jag lyckas hålla i vanan att filma och ladda upp youtubevideos med jämna mellanrum denna gång? Jag hoppas verkligen det, för det är en rolig kreativ process även om det ännu tar tid för mig att redigera. Jag har ju läst media och klippt film på gymnasiet, men det är 10 år sen och jag vet hur bra det kan bli, men jobbar just nu med min perfektionism och tänker good enugh. Det finns något stavfel och det är någonstans det blev fel i övergången, men det får vara, bättre att ladda upp något än inget.

Denna video bjuder på lite träning, mat och min vardag i en väldigt trött vecka. Trodde inte att jag hade filmat något, men jag hade filmat mycket mer än vad jag trodde så fick faktiskt ta bort en massa för annars hade videon blivit timmen lång.

Jag gillar youtube just för att en kan få med alla nyanser lite tydligare. Jag kan visa lite mer av min personlighet. Hoppas ni gillar videon och om ni tar er tiden att titta, lämna gärna en kommentar och vill du ha koll på nya videos så prenumerera. Ju fler prenumeranter, ju mer känner jag att jag behöver upprätthålla min nya vana.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.