Åtta år av kärlek

Tiden går så otroligt fort. I år så faller midsommarafton in på vårt datum. Det datum som vi bestämt är vårat, där vi brukar fira kärleken lite extra. Idag firar vi 8 år av kärlek, åtta år tillsammans. Jag är så tacksam att jag träffat Marko att jag får dela dagarna och livet med honom. Jag kan inte låta bli att tycka att det är häftigt hur en kan vara så kär i en person år efter år. Ni vet när en vaknar på morgonen och slås av vilken snygg och fantastisk människa som ligger bredvid. Ibland om jag ska iväg på morgonen och han fortfarande sover så kan jag ha svårt att slita mig, kan stå och titta på honom i flera minuter eller pussa på honom tills han vaknar bara för att jag fylls med så mycket kärlek. Jag unnar verkligen alla och hoppas att alla får känna likadant för någon i sitt liv (men inte för Marko haha han är min).

Förra året gjorde jag ett samlingsinlägg på vad vi hunnit med genom åren så om ni inte läste det inlägget förra året eller kanske hittat hit senaste året så kan ni läsa här om en hel massa som vi hunnit med genom åren.

pussbild
Förra sommaren hade jag bara 1 vecka semester så då åkte Marko till Bosnien och Kroatien i tre veckor på egen semester, denna bild tog vi klockan 5-6 på morgonen innan han åkte så vi hade en fin bild att titta på när vi saknade varandra.

Fira kärleken

Brukar ni fira kärleken? Jag tycker att det är viktigt, inte så att en måste ge varandra presenter och så, det har vi nog bara gjort någon gång ibland, men inget som vi har som tradition. Mer att vi brukar se till att göra något tillsammans, gå ut och äta, laga något gott tillsammans och skåla för kärleken. Ibland bara baka något gott till efterrätt för att uppmärksamma dagen lite. Inte alltid vi ens firat just på dagen, eftersom det ibland kan vara svårt med vardagen, men i anslutning. Kärlek tycker inte jag ska tas för givet, det är något en behöver vårda och ta hand om. Sen är vi rätt bra på att ta hand om varandra alla årets dagar så klart så som alla ska ha som motargument, men att fira något är ju att visa att en bryr sig om och uppskattar någon eller något. Så idag firar vi. Och glad midsommar, hoppas att du haft en härlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.