Drivhuset ambassadör

Jag har nämnt Drivhuset ett antal gånger här i bloggen. Drivhuset var mitt bollplank när jag startade upp mitt företag och är än idag dit jag vänder mig när jag står och trampar eller bara behöver vädra mina idéer. Drivhuset erbjuder en hel massa olika föreläsningar, work-shop i allt från hur du deklarerar, gör bosklut, bokför, nätverkar, pitchar o.s.v Igår var jag på en presentationsträning inför en affärslabb som jag ska vara med på som Drivhuset arrangerar och fick frågan om jag vill vara Drivhuset ambassadör. Klart jag tackade ja. Jag tror inte alls att mitt företag hade utvecklats som det har gjort om jag inte sökt upp Drivhuset, det har hjälpt mig att hitta vägarna till vart jag ska vända mig i olika frågor, tro på min idé, analysera min affärsplan och ha koll på vad bokföring är bland massa annat.
 
Passande nog så ska jag även delta i två Drivhuset evenemang nästa vecka. Drihuset Pop-up store (en mini mässa på universitetet där företag får visa upp sig) och Affärslabben som jag nämnde. Affärslabben är ett tillfälle där jag får presentera mitt företag för lite människor från näringslivet i Örebro och ställa några frågor som jag behöver hjälp med och dessa plus övriga företagare som presenterar får diskutera och ge tips och idéer och kanske ger ett klart svar på mina frågor om jag har tur. 
Bild på mig och Maria som jobbar på Drivhuset vid Campus Mässan som var ett annat evenemang där jag deltog. Bild: Drivhuset Örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.