Åldersångest och önskelista

Det är mindre än två veckor kvar tills jag fyller 25! När blev jag så här gammal undrar jag? Ja jag har drabbats av åldersångest vilket jag verkligen aldrig trodde att jag skulle drabbas av, men jag tror det helt klart har med att allt i mitt liv är så ovisst just nu. Jag vet liksom inte alls vad jag vill, eller jag vet nog rätt väl vad jag vill, men det känns oändligt långt bort och det ger en lite stress när man inser att åren går lite för snabbt för att jag ska hinna med min bucketlist. 25 känns som när man ska bli vuxen ”på riktigt” eller i alla fall ha listat ut vart i livet man vill (har lärt mig att man aldrig blir vuxen genom mina till siffran äldre vänner) och vara på g åt det hållet.. phu. När jag skriver det så här så känns det löjligt, men jag har på riktigt åldersångest och det är inget som jag tänker bara vifta bort som något dumt trams, jag har numera full förståelse för andra som också drabbas av detta, det är inte kul. Jag är dock ganska säker på att det kommer gå över, behöver liksom bara få ordning på min livsplan så att den känns realistisk igen, känner att jag inte alls lyckats uppnå mina mål, känner att jag inte alls gjort något vettigt alls ännu i mitt liv och det ger mig panik! :O
Tänk när man var så här liten…
 
När man fyller år så får man passa på att önska sig saker (även om jag helst inte ens vill fira min födelsedag i år) vet att det finns människor som inte kommer låta dagen gå förbi. Så min önskelista tänker jag låta vara lika orealistik som min livsplan eller nästan i alla fall.. mahaha
  • En veckas semester, jag törstar efter värme och sol! Förra årets flopp med att spendera sommaren i härliga Sverige istället för att haka på ner till Bosnien och Kroatien späder nog på det hela sucktandet, riktigt tryckande värme, ett varmt hav och inga måsten, precis vad jag skulle behöva, tyvärr inte vad min plånbok vill… Så någon? 
  • Nya fotbollsskor, löparskor, träningsskor och sommarskor. Min skogarderob behöver uppdateras och självklart alla skor på samma gång.. jag älskar att hitta skor som passar, gillar inte utprovningsprocessen dock, då jag har breda fötter och skoinlägg som ska få plats.. 
  • En ny mascara, telescopic mascara Loréal, svart. 
  • En träningsresa, drömmer om att få åka på en träningsresa, det skulle vara underbart och härligt. Träna i härligt väder och samtidigt inte behöva ha något annat att fokusera på än träning och återhämtning. 
  • Träningskläder, är otroligt trött på min träningsklädes garderob och eftersom jag lever i träningskläder så skulle en uppdatering av innehållet inte vara fel. 
Kommer inte på något mer, är väl alltid så när man ska skriva önskelistor, det står still. 
Drömmen just nu.. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.