Besvikelse och höjdpunkter

Igår var jag såååå trött, vet inte om det var pollen eller om jag har någon förkylning som lurar i kroppen. Det fanns helt enkelt ingen ork, kändes som huvudet var i någon slags bubbla, så då gjorde jag bara det som var absolut nödvändigt och prio och allt annat fick skjutas upp, därmed bloggen bortprioriterad. 
 
Min helg innehöll en fotbollsmatch och det var en besvikelse, var så otroligt besviken på min egen prestation avskyr när man missar frilägen och speciellt när man sumpar cirka fem stycken.. Försöker tänka positivt att jag kom till frilägen, men hade jag satt mina lägen hade matchen troligtvis inte slutat i förlust.. Efter match och förluster så är jag ofta väldigt nere i en-två dagar och sen släpper jag det hela och fokuserar framåt, analyserar alltid vad jag skulle kunna göra bättre och vad jag gjorde bra. Ny match på lördag. 
 
På söndagseftermiddagen var jag hemma hos Elina som tyckte att faktumet att jag fyllt 25 skulle firas så hon bjöd på hembakt raw-food chokladkaka med bär, vi njöt i solen på hennes balkong, pratade om allt möjligt och jag fick även med mig en present hem. Mysigt och skönt söndagshäng. 
Det var lika gott som det ser ut! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.