Teamträff med Add Ice Cream

Igår hoppade jag in i bilen och fick skjuts av Marko upp till huvudstaden. Marko åkte vidare ut i skärgården och jag till Add Ice Creams huvudkontor. Där var det nämligen teamträff under eftermiddagen. Mingel, smoothie gjord på add ice cream vanilj och blåbär bland annat, information, rollspel och utdelning av teamkläder från Dcore, för att därefter gå ut och köra team building. Team buldingen skedde ute på gärdet där vi fick testa på archertag och bubble balls. Det sistnämnda har jag velat testa länge och ja det var sjukt roligt, men svårt och lite frustrerande att flyga runt så mycket när man är van vid att kunna stå emot tacklingar/närkamper rätt bra i vanliga fall när man spelar fotboll ;) Efter team buldingen ute på gärdet så gick vi in igen och fick mat från Locals och dryck från Nocco, minglade och pratade lite till innan jag begav mig hem till min vän Camilla där jag stannade över natten. 
En riktigt rolig och inspirerande dag, mycket intryck och många trevliga människor. Så kul att få vara en del av det här! Jag försökte fånga hela dagen på film och har klippt ihop en film som ni kan titta på här nedanför. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.