Träningstights djungeln

Eftersom jag i princip varje dag använder träningstights antingen vid egen träning eller till jobb så är det något som går åt här hemma. Hela min byxsamling börjar dock ge med sig mer eller mindre. Båda mina par från Freddy (ursköna) gick sönder (kass kvalité då jag köpte dessa i Juni). Mina MXDC byxor jag köpte på fitnessfestivalen 2013 (!) har gjort sitt som trogna följeslagare ena paret har gått sönder och andra börjar tappa i formen av tvättningen, otroligt bra kvalité jag har i princip bott i dessa. Jag har kvar de gröna som är hela som reservbyxor när jag inte hunnit tvätta lika mycket som jag tränat ;) I våras köpte jag några från SOC som först var för trånga över vaderna (orkade inte testa i butik, gör jag aldrig om), sen efter att ha tappat några kilon gick byxorna på, men är riktigt obekväma. Mina vintertights från adidas börjar tappa formen lite, men är fortfarande gör sköna och passar perfekt vid vinterlöpning och har hållit bra, men de används ju också bara en begränsad tid under året. Nu innan jul så köpte jag ett par nya tights från Pro Touch på rea typ 150 kr som är super sköna och sitter riktigt bra.
 
 
Soc-byxorna som har dålig passform, mina gamla fotbollsvader är för stora och midjan skaver när man försöker knyta åt då byxorna hasar för i midjan är de för stora men fortfarande trånga runt vaderna. 
Favoriterna som har hängt med i ur och skur, supersköna, bra kvalité och fungerar att både styrketräna och springa i. 
 
Jag behöver ju mer än ett par riktigt sköna byxor så har tänkt köpa fler och funderar på att köpa ett par till likadana, det här med byxor tycker jag är svårt oavsett om det är jeans eller träningstights. Och som ni märker har jag provat både olika märken och modeller. Men innan jag ger mig ut igen för att leta nya träningskläder så tänkte jag fråga er, har ni några tips på sköna tights som fungerar att både styrketräna och konditionsträna i? (vissa modeller hasar när man börjar springa typ MMSports som jag köpte förra året). Helst vill jag att byxorna ska ha ett rimligt pris också, eftersom det går åt en del och används flitigt behöver jag ju köpa nya ganska ofta. Aja, ös på vilka är era skönaste träningstights? 

Snygga och sköna (små i storlekarna, glad att jag valde större än jag brukar), men hasar när jag springer, så blir bara att använda vid styrketräning. 
Nyaste inköpet riktigt sköna och prisvärda!

8 reaktioner på ”Träningstights djungeln

  1. Älskar mina tajts från powerwoman – rekommenderas varmt! (notera dock att dom är åt det mindre hållet i storlekarna, jag har M på mig på mina bilder i bloggen och jag är 175 cm och väger 72 kg. )

  2. Jag har ett par fantastiska shape-tights från Röhnish som har hållt länge. De kostar lite lagom men de har som sagt hållt form och elastisitet i snart 3 år. De är fortfarande mina favoritgymtights.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.