Grattis min äldsta bror!

Idag är en stor dag, för idag är det min äldsta brors 30-års dag! Hipp hipp hurra Glenn på din födelsedag! Dagen till ära så tänkte jag att det passar med en lista med fördelar att ha en storebror som Glenn och med lite minnen från vår uppväxt.
 
– Toppen att ha en tuff storebror när man började skolan, behövde bara nämna att min bror gick i sexan när jag gick i ettan. (Ingen vågade bråka med en på rasterna då)
– När jag ”försvann” på en camping i Göteborg var brorsan direkt och letade efter mig (toppen med äldre syskon, de håller alltid koll på en)
– Fick dockor gjorda i träslöjden till mitt dockskåp i födelsedagspresent
– När mamma och pappa var bortresta hämtade Glenn mig på moppen från skoldiscot (alla önskade sig en storebror med moppe då). 
– Glenn är grym på trummor, så jag som tondöv ville också lära mig spela så man kunde imponera på brorsan, det gick inte så bra eftersom jag inte kunde höra några takter.
– Jag har bott tre veckor hos Glenn när jag hade praktik på gymnasiet (finns lite i arkivet från de veckorna).
 
Helt enkelt kanon att ha en storebror, hoppas du får en kanon dag och hade en hejdundrande bra 30-års fest igår! :) 
 
Vi i familjen firar Glenn nästa helg då vi ska mötas upp allihop i Stockholm för ordentligt firande, det ska bli riktigt roligt att va hela familjen samlad och jag tror vi alla ser fram emot det lika mycket. 
 
Ni som följt bloggen ett tag vet att Glenn gjort en stor livsstilsförändring och håller fortfarande på, ni kan läsa mer om det här om ni missat det. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.