Högst upp på min bucket list

Jag är med i ett blogggnätverk, en grupp med tränings- och hälsobloggar, där har vi olika teman varje vecka som vi ska skriva om rörande träning och hälsa, denna vecka är det som rubriken avslöjar Högst upp på min bucket list som är temat. Som jag har funderat på vad jag ska skriva denna vecka. Just nu har jag verkligen inga mål alls med min träning, eller inget som jag direkt strävar mot vilket är ovant och ovanligt. Hur det kommer sig? Jag har haft en liten motivationsdipp i min egen träning, inte haft samma glädje som vanligt. Jag har ändå upprätthållt min träning, men valde att ta bort all press från träningen och utesluta mål för att inte känna att jag måste träna. Jag har sett till att få mycket vardagsmotion och varierat träning med vad jag känt för. Det har varit så mycket runt om mig och jag är otroligt målinriktad och nu har det varit otroligt mycket fokus på jobb i och med att köra 100 % eget företag så för att inte köra mig själv in i väggen, valde jag att ha träningen kravlös ett tag. 
 
Nu börjar jag känna att jag har kontroll över min situation igen, har lite struktur, lokaler att vara i, koll på inkomster och utgifter och det gör att träningen senaste veckorna har varit så mycket roligare och jag har börjat fundera på olika mål. Men det är verkligen inte lätt att komma på vad som är överst på min träningsrelaterade bucket list. Precis som Charlotta kommer jag på en hel del som jag vill kunna träningsmässigt. Jag har egentligen inte ens en bucket list för min träning. Jag vet att jag skulle vilja klara 50kg i bänk, springa milen under 50 minuter, kunna gå på händer och göra 10 chins i rad. Men det är inget som känns som att detta kvalar in på en bucket list, det är små delmål för att få mig motiverad i min träning, men inte det som får det att glöda till där inne, det är inget som jag känner att jag måste göra innan jag dör. 
 
Igår tog jag därför och tittade igenom vad alla andra skrivit om under veckan för att hitta inspiration. Hittade Camillas inlägg och tänkte på träningsresor, så härligt det låter. Läste Victorias inlägg och kände igen mig i det här med att fokusera på balans och välbefinnande och samtidigt reflekterade över skillnaden in prestationsinriktade målfokuseringen. 
 
Funderar ett varv till, sitter med min app och övar kroatiska och tänker på härliga resor och inser att jo jag vet vad jag vill allra mest! Högst upp på min bucket list är att få anordna en träningsresa till underbara Kroatien där jag får lägga upp en veckas träning för ett antal individer (inte för många, vill kunna ge personlig feedback och hinna se och uppmärksamma samtliga), fixa bra god mat och se till att det finns utrymme för att ha en harmonisk varierad träningsvecka i underbart väder och natur. Hur fantastiskt skulle inte det vara? Det får helt klart kvala in på min första plats. 

10 reaktioner på ”Högst upp på min bucket list

  1. Vilken dröm att få anordna en träningsresa, eller att få åka på en sådan resa som du beskriver, få personer och mycket feedback! jag blir så himla imponerad av dem som sätter i hop sådana resor, tänker på allt jobb, sedan levererar grymma saker.
    Heja dig!

    1. Vad kul, ja Kroatien är underbart, min sambo är född i Bosnien så vi har spenderat några somrar i Bosnien och Kroatien och hälsat på hans släktingar, underbar natur :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.