En sommarlista

I hopp om att sommaren ska dyka upp (eller värmen, sommaren är ju officiellt här) så skriver jag en sommarlista. 

Mina planer för sommaren:
Ganska få vill jag påstå, några dagsturer och en tre dagars tripp till Göteborg är inbokad hittills. Eftersom jag kommer jobba lite av och till under hela sommaren (egenföretagare som man är) så blir det lite som det kommer. 

Bästa sommarstället:
Vid havet, spelar ingen roll bara det är vid havet, vattnet som slår mot stenarna. Annars har jag inget favorit sommarställe. 

Favoritsommarblomman:
Syrener, doftar riktigt gott och ser ju så härligt sommriga och vackra ut. 

Här badar jag helst:
Jag är en riktig badkruka (tyvärr, önskar att jag var fisken i vattnet), så jag badar helst utomlands när det är ”tillräckligt” varmt. Eller i någon liten sjö som blir rejält uppvärmd.. haha

 Hur länge ska du vara ledig?
Som mest vet jag 3 dagar i rad, men annars så får vi se hur jag lägger upp det. 
 Vad ser du mest fram emot?
Alla veckor Marko ska ha semester, eftersom jag ska dra ner på arbetet dessa veckor kommer vi kunna hitta på massor och framförallt kunna umgås, ingen fotboll, ingen gruppträning och bara några PT-timmar som jag helt styr själv vilka dagar. Vad kommer du köpa inför semestern?
Inget som jag kan komma på, jag köpte nyss nya solglasögon, det var nog det enda jag behövde inför sommaren. 

Det här lyssnar jag på i sommar:
Storytell, fick prova på storytell under 3 månader gratis med start i juni, så har redan nu börjat lyssna på ljudböcker under mina promenader. Lär väl även bli en och annan podd, har inte hunnit lyssna på flera veckor på mina favoriter, så ska väl ta och lyssna ikapp. 

Favoritsommardoft:

Havet! Doften av havet, finns det något bättre? Eller efter ett sommarregn. Hur kommer du att göra dig illa?

Snubbla på mina egna fötter eller när jag får för mig något spontant och hoppar omkring och landar i någon grop och trampar snett skulle jag gissa ;)

Vad oroar du dig för?

Att det inte ska bli bättre väder än så här. Lite soligare skulle inte skada och att jag inte kommer slappna av så mycket som jag skulle behöva.

 Hur kommer du minnas din semester sen i september?
Energigivande, rolig och förhoppningsvis så kommer jag och Marko ha skapat nya minnen, precis som alla våra tidigare resor i och utanför Sverige som vi fortfarande pratar om flera år efter. 

Den ultimata sommardagen:
Börja dagen med en joggingtur i solens strålar, därefter avnjuta en god frukost tillsammans med Marko som kanske nyss vaknat (inte lika morgonpigg som mig) sen ta sig till ett ställe med vatten så man kan svalka sig mellan stunderna man ligger uppslukad med en bra bok, gärna i sällskap av fina vänner också så man kan snacka lite om livet, obetydliga och betydliga ting mellan varven. Äter en god grillad middag och avslutar dagen med en promenad eller cykeltur i naturen och njuta av stillsamheten. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.