Ultra Europe Festival 2014

Tre dagar (nätter) med festival har tagit ut sin rätt där vi kommit hem mellan halv fyra halv fem efter ca 8 timmar med fesival och fullt ös och sen upp vid nio/tio för att ta vara på soltimmar och träna innan nästa kväll drog igång. Ultra var häftigt, imponerande och roligt. Dock var det katastrofalt arrangerat och första kvällen var totalt kaos med galna köer där jag stundtals trodde att jag skulle klämmas sönder, det tog oss över en timme att ta oss in på området och väl inne på området var det 45 minuter kö för att fylla på armbanden med pengar för att kunna köpa dricka och mat då all handel skedde med armbanden inne på området och för att köpa dricka var det också långa köer och kaos ibland upp mot 30-45 minuter.
Det var 130 000 sålda biljetter för dessa dagar så cirka 50 000 – 60 000 per dag beräknades besöka festivalen, men utifrån hur det var fixat med matställen, barer och så vidare kändes det som mer planerat för 10 000 – 20 000. Första dagen var värst eftersom det var så många som ville hämta sina armband (biljett) och ingen visste hur det fungerade och ingen kunde förklara då alla man frågade (personal) sa olika och dåligt skyltat. Så efter första kvällen var vi lite besvikna, men lördagen och söndagen var mycket bättre och roligare. Jag tyckte lördagen var bäst och höjdpunkten var Sebastian Ingrosso synd nog spelade han bara en timme, lätt den snabbaste timmen under hela festivalen. Hursom så var det tre roliga kvällar på olika sätt som tagit energin ur oss så nu blir det bad och sol i några dagar för att återhämta oss.
Vi vilade fötterna uppe på läktaren efter några timmars dansande och synen därifrån var rätt maffig, hela arenan var fylld av dansande människor. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.