På väg mot USA

Fem dagar i New York för att sedan resa vidare mot Karlifornien och San Francisco och Chico, visst låter det härligt. Om det inte varit för mina studier så hade jag ungefär nu klivit av ett plan på JFK och intagit USA, för idag flög mina föräldrar, min ena bror och min systers kompis iväg på just denna resa för att träffa min syster som nu varit borta i sju månader. Hoppas att dom kommer ha en toppen resa och får fint väder, smidiga resor och trevligt tillsammans. Hade verkligen velat åka jag med, men får nöja mig med att jag var i New York i julas och hoppas på att jag kan komma iväg snart igen, ska bara avsluta mina studier först ;)
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.