Uppskattning och lärdom

I fredags på min sista sommarjobbs dag så fick jag en fin skål fylld till bredden med godis av kundservice avdelningen på IL. Alltid kul att få uppskattning. 12 veckor låter som en evighet, men jag tycker att tiden har sprungit förbi och plöstligt så har det gått tre månader så där bara av farten. Det känns kanske lite segt att jag inte har varit ledig någonting under hela sommaren, men jag har massor av lösa planer i huvudet på ideér som jag vill göra till verklighet och med mer pengar på kontot så kommer jag ha större möjlighet att förverkliga en hel del sådana inom en snart framtid. Jag har även lärt mig en hel del under den här sommaren samt gjort mig ännu mer säker på att jag inte ska ha ett kontorsjobb (det bara kryper i kroppen av att vara så inaktiv under dagarna, även om jag försökt stå upp vid mitt skrivbord är det inte tillräckligt) så jag är nu ännu mer peppad till att starta sista året, näst sista terminen, för att sen kunna jobba med något som jag älskar. 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.