Inaktivitet på hög nivå

 Det har inte varit mycket rörelse den här veckan, förkylningen har gjort mig helt orkeslös, det jag har orkat med är en långpromenad med Louise på 1 ½ timme i onsdags, då passade jag på att dra på mig träningskläder bara för att jag saknar att kunna använda dem. Halsontet har lämnat mig, igår låg jag däckad. Idag vaknade jag av att jag inte kunde andas genom näsan så var helt torr i munnen gapandes efter luft.. Men jag var klok idag och sa nej till kräftskiva och nej till match imorgon för att kunna bli helt frisk och förhoppningsvis kunna köra på som vanligt på måndag, frisk, pigg och utan några hinder. Slutade med penicillinet idag så det innebär att det bara är att bli av med den här irriterande förkylningen.. Åå vad jag vill kunna träna..
 
Älskar att ha träningskläder på mig, extra stolt över mina lårmuskler som tittar fram mellan varven! :)
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.